Neem je eigen welzijn in handen met behulp van NEI & de Biotensor!

Een paar maanden geleden begon ik mijn reis naar meer welzijn met de online opleiding ‘NEI Level 1’ bij het Energetisch huis. Mijn drijfveer? De controle nemen over mijn eigen gezondheid en die van mijn gezin. De resultaten zijn geweldig, en ik kan met overtuiging zeggen dat ik een zeer grote voorstander ben van het zelf in handen nemen van je leven.

Een eye-opener die ik graag met jullie deel, is het belang van harmonieuze samenwerking tussen beide hersenhelften. Wanneer deze samenwerking hapert, blijven emoties onverwerkt en manifesteren ze zich als fysieke spanningen. Deze opleiding voorziet praktische oefeningen om deze samenwerking te herstellen en emotionele blokkades op te heffen.

Maar ‘NEI Level 1’ gaat verder dan dat. Het omvat inzichten uit de Chinese geneesleer, de orgaanklok en behandelt angsten, saboteurs, en belemmerende overtuigingen. Je leert ook praktische vaardigheden, zoals het reinigen van je energieveld en het identificeren van vitaminedeficiënties. Deze kennis komt niet alleen van pas in je eigen leven, maar ook in die van je partner, je kinderen,…

Dit is niet alleen een reis naar mentaal en emotioneel welzijn. ‘NEI Level 1’ richt zich ook op fysieke klachten. Door het opsporen van emotionele blokkades die onder deze klachten liggen, kun je jouw fysieke welzijn verbeteren of zelfs klachten elimineren. Het gebruik van de biotensor helpt je om in contact te komen met je onderbewuste. Hierdoor kan je jezelf beter begrijpen en je leven in eigen handen nemen.

Het is niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. In mijn geval, als ouder van twee jonge kinds, is het waardevol om te begrijpen wat er in hun hoofdjes omgaat en hen te helpen emoties en angsten los te laten.

Wat persoonlijk de meeste impact op me had, was het leren over hooggevoeligheid. Ik begreep dat dit geen vaststaande eigenschap is, maar eerder het gevolg van bepaalde ervaringen. Wat ooit een last was, heb ik getransformeerd tot hoogsensitiviteit, en dat is een wereld van verschil. Ik heb over hooggevoeligheid versus hoogsensitiviteit zelfs een blogje geschreven: lees het hier.

Ik ben zo enthousiast over wat ‘NEI Level 1’ voor me heeft gedaan dat ik deze kennis nu gebruik in mijn holistische praktijk. De inzichten en technieken hebben mijn dienstverlening naar een hoger niveau getild, en ik ben ervan overtuigd dat het ook jouw leven positief kan veranderen.

Ook geprikkeld door NEI en de opleiding van het Energetisch Huis? Klik dan hier voor meer informatie. Je gaat dan naar de website van het Energetisch Huis.

Via volgende link krijg je zelfs een speciale korting van €250 op de opleiding die ik ook gevolgd heb: online opleiding Energetisch Huis.

Liefs,
Wendy ❤️

Deel

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jouw winkelmandje
Shop cart Jouw winkelmandje is leeg