Integreer de Biotensor in je dagelijkse leven

Workshop Biotensor

Wil jij graag ontdekken hoe je de Biotensor kan gaan inzetten in jouw dagelijkse leven? Dan is deze workshop absoluut iets voor jou.

In deze workshop ga jij leren hoe je met enkele eenvoudige methodes jezelf kan ondersteunen met de Biotensor. Er worden verschillende methodes aangereikt waar jij thuis meteen mee aan de slag kan.

Wat gaan we doen?

 • We gaan leren verbinden met de biotensor.
 • Een bodyscan uitvoeren op jezelf & op de ander
 • Je energieveld reinigen
 • Je huis energetisch reinigen
 • Vitaminetekorten opsporen & medicijnen ontstoren
 • Je energiepeil meten
 • Je emoties onderzoeken

De Biotensor is niet meer weg te denken uit mijn leven!

Ikzelf kan de Biotensor niet meer uit mijn leven weg denken. Dit is zo een makkelijke en krachtige manier om meer inzicht te krijgen in jouw onderbewustzijn, maar ook dat van je bijvoorbeeld je kinderen, je partner, …

In deze workshop ga jij leren hoe je kan kijken naar fysieke klachten, bepaalde emoties, vermoeidheid, … en nog zoveel meer. Daarnaast gaan we natuurlijk ook gaan kijken wat we daar aan kunnen doen!

De Biotensor is een energetisch meetinstrument dat frequenties oppikt en op die manier je dingen kan vertellen vanuit jouw onderbewustzijn. Je kan het dus zien als een hulpmiddel om te communiceren met jouw onderbewustzijn. De Biotensor die neem je na afloop van de dag mee naar huis.

Deze workshop is iets voor jou als…

 • Jij benieuwd ben naar de holistische benadering van klachten.
 • Jij graag meer in contact wil staan met je gevoel, maar dit toch nog moeilijk vindt.
 • Jij graag meer inzicht wilt in jouw gevoelswereld maar ook die van je kinderen.
 • Jij graag jezelf wil ondersteunen met de juiste vitamines.
 • Jij graag wat meer verantwoordelijkheid voor je leven wil nemen en minder afhankelijk wil zijn van anderen.
 • ….
Zondag, rustdag… deze zondag dus niet. Een fantastische workshop met Wendy… Eindelijk mijn eigen Biotensor en ook kunnen zwaaien en cirkelen en toveren 💖 Alleen had ik niet verwacht dat dit ding met zoveel energie van mezelf zou gaan lopen, dus van zwieren ging het al vrij snel naar kort knikken 😂 Maar geen nood, juf Wendy legt haarfijn en heel duidelijk uit hoe dit komt. Enkele oefeningen, wat theorie, lekker eten dankzij traiteur Nick, beetje lachen, gibberen, mediteren en dansen. Geslaagd vond ik het. Hoe moe ik ook was nadien, manlief heeft nog heel het verloop ‘mogen’ aanhoren in mijn vol enthousiasme thuis 🥰 Dag nadien huisje gereinigd hoe het aangeleerd is. Het was een top-dag!!! Geleerd wat ik wou leren met de juiste begeleiding en heel fijne teamleden!!! Dikke aanrader!– Marjan
Deze workshop heeft meer dan mijn verwachtingen heeft ingevuld. Wendy neemt je mee in de “magische” of beter energetische wereld van de biotensor. Alles verloop rustig, duidelijk, stap voor stap, met een lach en een traan maar vooral en met zoveel respect voor elkaar. Deze workshop is de ideale aanvulling voor iedereen die getriggerd wordt door Wendy haar healings en hier zelf babystapjes wil ik zetten. Laat je meevoeren in een fascinerende wereld van energie.– Sofie
Workshop is niet het juiste woord… Wendy leert je met haar kennis en warme houding hoe je jezelf een weg baant naar een nieuw leven. Een leven vol zelfinzicht, zelfliefde en balans. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en ging met super enthousiast naar huis. De biotensor kleeft zowat aan mijn hand en heeft me al enorm veel inzicht gegeven in mijn onderbewustzijn en blokkades. Nu kan ik meteen heel gericht aan de slag. Ik ben helemaal verkocht. 🤩 Zoooo dankbaar.– Maike

Over Wendy

De Biotensor maakt nu al een tijdje deel uit van mij leven en ik kan hem niet meer missen 😊 Dit instrument is zo een waardevolle aanvulling op mijn welzijn.

Ik gebruik hem dagelijks om mijn bijvoorbeeld mijn praktijk te reinigen en mijn eigen energieveld te bewaken. Als ik mij niet helemaal top voel kan ik eens gaan checken met de Biotensor, wat speelt er nu eigenlijk? Heb ik negatieve energie opgeslagen? Of speelt er een bepaalde emotie.

De Biotensor geeft hier inzicht in. Het helpt mij nog beter te kunnen gaan communiceren met mijn onderbewustzijn. Want laat ons eerlijk zijn, vaak zijn we blind voor onze eigen stukken. En daar kan de Biotensor je absoluut bij helpen en bepaalde stukken bloot leggen.

Omdat er zoveel vraag was in de praktijk om zelf aan de slag te kunnen gaan met de Biotensor besloot ik er een workshop over te geven.

Doe jij volgende keer ook mee?

Datum volgende workshop:

Vrijdag 1 maart = VOLZET

Vrijdag 7 juni = nog 2 plaatsjes vrij

Kostprijs workshop Biotensor

Workshop Biotensor

Een volledige workshopdag inclusief lunch en jouw eigen Biotensor

Vrijdag 7 juni (nog 2 plaatsjes vrij)

€297

Datum workshop:

Vrijdag 1 maart = VOLZET

Vrijdag 7 juni = nog 2 plaatsje vrij

Adres

Kraanbroekweg 9

2880 Bornem

Indeling workshop

Van 10u00 tot 16u30

Inclusief lunch en versnaperingen