Over mij

Wendy Jordens

Ik ben Wendy, 30 jaar, woon in Branst, ben getrouwd met Nick en heb 2 kapoenen van zoontjes.

Al heel mijn leven heeft de spirituele wereld mij enorm aangetrokken. Ik heb altijd geweten dat er meer was dan dat wij als mens rationeel kunnen bevatten. Langzaam maar zeker liet ik de beperkingen van rationaliteit achter me. Ik omarmde mijn gevoel en intuïtie als gidsen die me veel dieper konden leiden dan mijn brein ooit zou kunnen. Alles is energie en energie is voelbaar. Van zodra ik me kon openstellen voor dit idee ging er een heel magische wereld voor mij open.

Ik raakte heel gepassioneerd door energie en startte in 2022 met een opleiding Holistisch therapeut. Hierin leren we hoe we effectief aan de slag kunnen gaan met energie aan de hand van Reiki, uitgebreid met allerlei andere methoden. En eigenlijk is het ongelooflijk wat je allemaal kan met energie. Dit is voor mij echt de magie van het leven.

Onlangs heeft deze passie mij geleid naar een opwindende ontdekking: Neuro Emotionele Integratie (NEI). Deze veelzijdige en krachtige benadering heeft een waardevolle dimensie toegevoegd aan mijn energiebehandelingen en heeft mijn inzicht in heling en welzijn naar nieuwe hoogten getild.

De 3 pijlers van Jouw Mojo

Vrouwen

Met Jouw Mojo zet ik me in om de unieke kracht van elke vrouw te omarmen. Omdat ik geloof dat elke vrouw het waard is te mogen stralen.

Empowering

Empowerment staat hier centraal. Ik streef ernaar vrouwen te inspireren en te versterken om terug hun eigen kracht te ontdekken.

Magie

Ontdek de magie van energiewerk bij Jouw Mojo. Ik nodig je uit om samen de kracht van helende energieën te verkennen, mbv mijn Biotensor en de universele levensenergie.

The beauty we see in another soul
is a reflection of our own.

Naast mijn passie voor energie vind ik zelfbewustzijn enorm belangrijk. Ik kwam in contact met workshops van de Tzolkin en besloot dit een kans te geven. Uiteindelijk heeft me zo veel bijgebracht, dat ik me erin ben blijven verdiepen.

Ik behaalde mijn certificaat Maya Astrologie en al snel voelde ik dat ik deze wijsheden ook met andere wil delen. Zodat ook anderen zelfbewuster kunnen worden en ook tot hun kern kunnen komen. Zo kunnen we allemaal bijdragen aan een mooiere wereld.

Zelf ben ik een Witte Spiegel toon 10, mijn missie luidt dan ook als volgt: ‘Vanuit persoonlijke manifestatiekracht geef ik eerlijke en heldere inzichten’. Dit doe ik aan de hand van de Tzolkin of Dreamspell kalender.

Zelf hecht ik veel belang aan de spiegels in mijn omgeving en de reflectie die we zien in anderen en onze omgeving. Dit geeft een enorme schat aan informatie over je eigen binnenwereld. Wat er rond jou gebeurt, vertelt dus eigenlijk heel veel over wat er leeft in jou.

Al deze tools te samen maken mijn missie compleet. Mijn diepste verlangen is om andere vrouwen te empoweren, hen te ondersteunen in het ontwikkelen van een sterker gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Ik wil vrouwen begeleiden bij het ontdekken en volgen van hun intuïtie, en hen aanmoedigen om de leiding te nemen over hun eigen levenspad, zodat zij de regie volledig in eigen handen hebben.

Ben je benieuwd geworden? Kom dan zeker eens langs! Graag maak ik kennis met jou.