Over mij

Wendy Jordens

Ik ben Wendy, 29 jaar, woon in Branst, ben verloofd met Nick en heb 2 kapoenen van zoontjes.

Al heel mijn leven heeft de spirituele wereld mij enorm aangetrokken. Ik heb altijd geweten dat er meer was dan dat wij als mens rationeel kunnen bevatten. Het rationele heb ik zelf langzamerhand toch wat losgelaten. Mijn gevoel & intuïtie vertellen mij veel meer dan dat mijn brein ooit zal kunnen, gaandeweg heb ik hier ook meer op leren vertrouwen. Alles is energie en energie is voelbaar. Van zodra ik me kon openstellen voor dit idee ging er een heel magische wereld voor mij open.

Ik raakte heel gepassioneerd door energie en startte in 2022 met een opleiding Holistisch therapeut. Hierin leren we hoe we effectief aan de slag kunnen gaan met energie aan de hand van Reiki, uitgebreid met allerlei andere methoden. En eigenlijk is het ongelooflijk wat je allemaal kan met energie. Dit is voor mij echt de magie van het leven.

The beauty we see in another soul

is a reflection of our own.

Naast mijn passie voor energie vind ik zelfbewustzijn enorm belangrijk. Ik kwam in contact met workshops van de Tzolkin en besloot dit een kans te geven. Uiteindelijk heeft me zo veel bijgebracht, dat ik me erin ben blijven verdiepen.

Ik behaalde mijn certificaat Maya Astrologie en al snel voelde ik dat ik deze wijsheden ook met andere wil delen. Zodat ook anderen zelfbewuster kunnen worden en ook tot hun kern kunnen komen. Zo kunnen we allemaal bijdragen aan een mooiere wereld.

Zelf ben ik een Witte Spiegel toon 10, mijn missie luidt dan ook als volgt: ‘Vanuit persoonlijke manifestatiekracht geef ik eerlijke en heldere inzichten’. Dit doe ik aan de hand van de Tzolkin of Dreamspell kalender.

Zelf hecht ik veel belang aan de spiegels in mijn omgeving en de reflectie die we zien in anderen en onze omgeving. Dit geeft een enorme schat aan informatie over je eigen binnenwereld. Wat er rond jou gebeurt, vertelt dus eigenlijk heel veel over wat er leeft in jou.

Ben je benieuwd geworden? Kom dan zeker eens langs! Graag maak ik kennis met jou.