Ontdek de magie van energie

Reiki Healings

Wat kan je aanpakken met een Reiki sessie?

 • Stress en spanning: Reiki kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.
 • Emotionele onbalans: Reiki kan helpen bij het in balans brengen van emoties en het bevorderen van emotioneel welzijn.
 • Fysieke pijn: Reiki kan ondersteuning bieden bij het verlichten van pijnlijke gebieden in het lichaam.
 • Versterken van het immuunsysteem: Reiki kan het immuunsysteem stimuleren en het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteunen.
 • Vermoeidheid en slapeloosheid: Reiki kan helpen bij het bevorderen van een betere nachtrust en het verlichten van vermoeidheid.
 • Bevordering van algemeen welzijn: Reiki kan het algemene welzijn en de levenskwaliteit bevorderen door het bevorderen van een evenwichtige energiebalans.
 • Verlichting van mentale spanning: Reiki kan helpen bij het loslaten van mentale spanning en het bevorderen van helderheid en kalmte.
Reiki sessie Bornem

Wat doet Reiki met je lichaam?

 • Stimuleert je zelfhelend vermogen
 • Vermindert stress
 • Goed voor je nachtrust
 • Pijnverlichtend
 • Diepe ontspanning
 • Laat je energie weer volop stromen
To heal from the inside out is the key

Wat is Reiki?

Reiki is een vorm van alternatieve geneeskunde en energietherapie die zijn oorsprong heeft in Japan. Het woord “Reiki” kan worden vertaald als “universele levensenergie” of “spirituele levenskracht.”

Het concept achter Reiki is dat er een universele energie is die door alles en iedereen stroomt. Deze energie is essentieel voor het leven en ondersteunt de groei, genezing en harmonie van het lichaam, de geest en de ziel. Bij Reiki wordt geloofd dat als de energie in ons lichaam verstoord is, dit kan leiden tot ziekte, stress en emotionele disbalans. Reiki streeft ernaar deze energiebalans te herstellen en te bevorderen, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Reiki wordt meestal toegepast door een Reiki-beoefenaar, die is ingewijd in de Reiki-traditie en opgeleid om de energie door te geven. Het werkt op een holistische manier, wat betekent dat het alle aspecten van het individu behandelt – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Tijdens een Reiki-sessie plaatst de beoefenaar zijn handen zachtjes op of net boven verschillende delen van het lichaam van de ontvanger, waardoor de energie naar waar het het meest nodig is kan stromen. Reiki streeft naar het herstellen van de natuurlijke energiebalans in het lichaam, waarbij het helpt bij het oplossen van energieblokkades of verstoringen en het bevorderen van een vrije stroom van energie.

Reiki is een simpele relaxatietechniek waarbij het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd om zo het fysieke en emotionele welzijn te herstellen en thuis te komen bij je ware zelf.

Reiki werkt ontspannend en kalmerend, waarbij de meeste mensen een diepe staat van rust en ontspanning ervaren tijdens een Reiki-sessie. Het stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam, wat het vermogen van het lichaam om te genezen en zichzelf te herstellen bevordert. Ook kan Reiki helpen bij het loslaten van onderdrukte emoties en het in balans brengen van emotionele toestanden, wat kan leiden tot emotionele heling.

Reiki helpt bij het opruimen van negatieve energieën en spanningen in het lichaam, waardoor een gevoel van helderheid en welzijn ontstaat. Door al deze aspecten te combineren, biedt Reiki een holistische benadering van welzijn en heling, waarbij het lichaam, de geest en de ziel in harmonie worden gebracht en ondersteund. Het wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van stressvermindering, pijnverlichting, emotionele balans en algeheel welzijn.

Take care of your body.

It’s the only place you have to live.

Prijs van een Reiki sessie

Reiki healing

Intake + Reiki sessie + nabespreking

€85
Enkele lieve mensen aan het woord

Wat een reiki sessie voor jou kan betekenen...