De universele levensenergie

Reiki Healings

Een Reiki sessie helpt je tot diepgaande ontspanning te ervaren waardoor je in staat bent dichter bij jezelf te komen. Tijdens zo een sessie geef ik universele levensenergie door aan jou. Deze stroomt via mijn handen naar jouw lichaam.

De Reiki energie brengt beweging in gestagneerde energie in jouw lichaam. Ik leg mijn handen op de plekken waar ik het nodig acht of aanvoel na het horen van jouw verhaal. De energie werkt door op de 5 holistische niveau’s, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch als spiritueel. Deze universele energie gaat naar de kern van jouw probleem.

Van zodra de energie in balans is kan je klacht verdwijnen of kan je bepaalde inzichten krijgen omtrent het probleem of de klacht.

Een Reiki sessie bestaat uit:

Intakegesprak van ca. 20 min.
Reiki 45 of 60 min. (keuzemogelijkheid)
Nabespreking ca. 10 min.

Wat doet Reiki met je lichaam?

  • Stimuleert je zelfhelend vermogen
  • Vermindert stress
  • Goed voor je nachtrust
  • Pijnverlichtend
  • Diepe ontspanning
  • Laat je energie weer volop stromen
To heal from the inside out is the key

Waarom kiezen voor een Reiki behandeling bij Jouw Mojo?

Gecertificeerde Reiki Practitioner

Holistische benadering van klachten en belemmeringen

Oordeelvrije begeleiding in jouw transformatieproces naar bewustwording en meer gezondheid

Zowel fysieke als mentale ondersteuning

Warme, ongedwongen omgeving

Naast Reiki kunnen er ook andere methoden worden ingezet zoals loslaattechnieken, chakra's, kristallen, coaching, klankschalen,...

De sessies zijn heel intuïtief en gaan in op wat jij het meest nodig hebt op dat moment

Take care of your body.

It’s the only place you have to live.

Wat is Reiki?

Reiki is een eeuwenoude Japanse methode waarbij je door middel van handoplegging universele energie doorgeeft en zo het zelfhelend vermogen stimuleert van de cliënt. Bij een Reiki behandeling wordt de universele levensenergie doorgegeven via de handen van de therapeut, hierbij fungeert zij als kanaal. Zij geeft dus nooit energie van zichzelf door.

Deze levensenergie helpt de ontvanger zijn lichaam weer in balans te brengen. Reiki begint altijd op de plaats waar de ontvanger haar het meest nodig heeft. Zo kan je bijvoorbeeld voor een bepaalde pijn komen, maar is er een emotionele last zwaarder, dan zal de Reiki energie eerst daar naartoe gaan. Na een Reiki behandeling ervaar je meer harmonie zowel op fysiek als emotioneel vlak. Reiki zorgt ervoor dat je energie weer vrij kan stromen en je je weer beter in je vel voelt. Daarnaast is Reiki een moment voor jezelf waarbij je in een hele diepe staat van ontspanning terechtkomt.

Het is een alternatieve geneeswijze die bij verschillende klachten kan worden ingezet, maar je hoeft zeker geen klachten te hebben om baat te hebben bij Reiki. Deze holistische heelmethode kan balans brengen op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch & spiritueel.

Reiki is een simpele relaxatietechniek waarbij het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd om zo het fysieke en emotionele welzijn te herstellen en thuis te komen bij je ware zelf.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen.

Het spreekt vanzelf dat mensen die heel openstaan om energie te ontvangen meer energie zullen voelen stromen tegenover anderen die er sceptisch tegenover staan. Met een open geest zal je dus het meeste halen uit deze behandeling. Maar zelfs als je het idee hebt dat je niet veel hebt ervaren zal de Reiki energie toch zijn werk doen.

Prijzen en mogelijkheden van een Reiki sessie

Reiki healing

Intake + Reiki healing (45 min) + nabespreking

€65 (75min)
Verwenmoment Tzolkin + Reiki

Geniet van een uitgebreide reading en heerlijke ontspannende reiki sessie (incl. thee en koekjes)

€150 (150 min)
Reiki healing

Intake + Reiki healing (60 min) + nabespreking

€80 (90 min)
Enkele lieve mensen aan het woord

Wat een reiki sessie voor jou kan betekenen...