Maak komaf met je emotionele blokkades

NEI Healings

Wat kan er worden aangepakt met een NEI behandeling?

 • Emotionele blokkades: NEI helpt bij het opsporen en loslaten van emotionele blokkades die je groei en welzijn kunnen belemmeren.
 • Stress en angst: NEI kan helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens.
 • Angsten: NEI kan ondersteunend zijn bij het overwinnen van angsten.
 • Onverwerkte emoties: NEI kan je helpen om onverwerkte emoties uit het verleden te herkennen en los te laten.
 • Traumaverwerking: NEI kan worden gebruikt om traumatische ervaringen te verwerken en de impact ervan te verminderen.
 • Beperkende overtuigingen: NEI kan je helpen om beperkende overtuigingen te identificeren & los te laten.
 • Fysieke klachten: Soms kunnen emotionele blokkades bijdragen aan fysieke klachten. NEI kan helpen om de onderliggende emotionele oorzaken van bepaalde klachten te achterhalen en te behandelen.
 • … En nog zoveel meer.

Twijfel je eraan of jouw klacht behandeld kan worden met NEI? Stuur me dan gerust een berichtje (wendy@jouwmojo.be).

Je hoeft zelfs niet tot in Bornem te komen voor een NEI consult. Ik kan ook “op afstand” een NEI sessie uitvoeren. Dit wordt dan gedaan via een Zoom-call. De behandeling verloopt exact op dezelfde wijze als een “live” sessie.

NEI healing biotensor Bornem - Jouw Mojo

Wat zijn de voordelen van NEI?

 • Het grootse voordeel van NEI is dat je niet je hele levensverhaal uit te doeken hoeft te doen. Op basis van je hulpvraag gaan we naar de juiste elementen die op dat moment aandacht vragen.
 • Emotionele bevrijding van blokkades met als gevolg innerlijke rust
 • Algemeen gevoel van verbeterd welzijn en stressvermindering
 • Zelfinzicht en persoonlijke groei
 • Ondersteuning bij traumaverwerking
 • Het verdwijnen of verlichten van fysieke klachten

Wat is NEI?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie, en het is een vorm van holistische therapie die zich richt op het identificeren en loslaten van emotionele blokkades en belemmeringen. Het combineert principes uit verschillende disciplines, waaronder kinesiologie, neurowetenschappen en psychologie.

Het basisidee achter NEI is dat emotionele gebeurtenissen uit het verleden (zelfs uit de vroege kindertijd) een blijvende invloed kunnen hebben op ons gedrag, onze overtuigingen en onze gezondheid. Negatieve emoties, onverwerkte trauma’s en beperkende overtuigingen kunnen zich vastzetten in ons onderbewustzijn en ons functioneren op een diep niveau beïnvloeden. Dit kan resulteren in fysieke klachten, emotionele problemen, gedragspatronen en zelfs relationele uitdagingen.

95% van ons gedrag is onbewust en slechts 5% bewust. Het is de moeite waard om te ontdekken wat er schuilt in die 95%.

Tijdens een NEI-sessie maak ik gebruik van de Biotensor, een krachtig energetisch meetinstrument dat elementen uit je onderbewustzijn oppikt. Hiermee kunnen we onbewuste elementen bewust maken. Aangezien 95% van ons gedrag onbewust is en slechts 5% bewust, is het de moeite waard om te ontdekken wat er schuilt in die 95%. Hierin bevinden zich onverwerkte emoties, patronen, belemmerende overtuigingen en meer. Met behulp van de Biotensor sporen we tijdens de NEI-sessie blokkades op en kunnen we ze meteen loskoppelen, waardoor je een diepgaande heling en transformatie kunt ervaren.

NEI is een krachtige therapeutische benadering die kan worden gebruikt voor een breed scala aan kwesties. Wil je graag nog meer lezen over NEI? Lees dan zeker het blogartikel dat ik hierover geschreven heb: blog NEI.

Mini-NEI healing op afstand

Een mini-sessie is iets voor jou wanneer je graag snel antwoord wil op een vraag of klacht.

Je voelt je niet lekker of bent ziek en wil graag snel verlichting & je kan niet meteen tot bij mij geraken.

Wanneer je kiest voor deze sessie, weet dan dat dit niet hetzelfde is als een volledige NEI-sessie op afstand via Zoom. Deze mini-sessie plan ik in zonder dat jij er zelf bij hoeft te zijn. We werken met energie 😊 dus dat is niet nodig… Na afloop stuur ik jou de resultaten per mail toe.

Een voorbeeld: Je voelt je al een tijdje moe en wil graag weten hoe dit komt & wat je daaraan kan doen… Dan kan ik intunen op je energieveld en kijken wat er juist speelt. Het zou kunnen zijn dat je energieën van anderen hebt opgepikt die jou moe maken, dat er een bepaalde emoties vastzitten, een vitaminetekort, …

Ik kijk waar ik verlichting kan brengen & kijk hoe jij jezelf verder kan ondersteunen hierin.

Wil je graag snel geholpen worden? Dan kan je deze mini-sessie hieronder aankopen. Stuur me na de aankoop ook nog een foto door van jezelf. Dit maakt het makkelijker om in te tunen op je energieveld. Ik bezorg je nadien feedback binnen de 3 werkdagen per mail.

Verschillende mogelijkheden van een NEI sessie

NEI healing op afstand

Intake + NEI healing + nabespreking

€95
NEI healing

Intake + NEI healing + nabespreking

€95
Mini-NEI consult

Kort NEI consult op afstand

€45
Enkele lieve mensen aan het woord

Wat een reiki sessie voor jou kan betekenen...