Wil jij ook...

 • Diepgaand zelfinzicht en bewustwording creëren? Het Tzolkin levensnavigatie E-book biedt waardevolle informatie en oefeningen om je diepgaand zelfinzicht te geven. Door het begrijpen van je eigen persoonlijkheidstrekken, gedragspatronen en diepgewortelde overtuigingen, kun je bewuster keuzes maken en groeien in zelfbewustzijn.
 • Je eigen unieke reis leren omarmen? Door de Tzolkin kalender als een leidraad te gebruiken, kun je leren om je eigen unieke levenspad te omarmen. Het helpt je om te begrijpen dat iedereen zijn eigen reis heeft en dat jouw unieke kwaliteiten en talenten waardevol zijn in het grotere geheel.
 • Meer zelfvertrouwen en empowerment ervaren? Het begrijpen van je persoonlijke groeicycli en levenspaden kan leiden tot een groter gevoel van zelfvertrouwen en empowerment. Je ontdekt hoe je beter met uitdagingen kunt omgaan en je eigen kracht kunt aanspreken om obstakels te overwinnen.
 • Leven in lijn met je doelen en waarden? Door je persoonlijke groeicycli te begrijpen, kun je beter afstemmen op je doelen en waarden. Je wordt aangemoedigd om beslissingen te nemen die in lijn zijn met je diepste verlangens en levensdoel.
 • Groeien in je spiritualiteit & verbondenheid? Door de persoonlijke analyse en inzichten in je groeicycli, kun je je spirituele groei bevorderen en een diepere verbondenheid ervaren met jezelf, anderen en het universum.

KOM TOT MEER ZELFKENNIS &

START EEN REIS VAN PERSOONLIJKE GROEI

Ook jij kan dit!

Op een jaartje tijd transformeerde mijn leven volledig.

Dit zaadje werd gepland toen ik startte met mijn Tzolkin-opleiding. Naarmate deze opleiding vorderde des de duidelijker mijn missie werd.

Ik startte tijdens deze opleiding met de opleiding ‘holistisch therapeut’ en tegen het einde van de Tzolkin Workshop zei ik vaarwel tegen mijn toenmalige job en stortte ik me vol op mijn bijberoep.

Eens je missie en passie samenkomen kan het heel snel gaan. Soms heb je gewoon een duwtje nodig!

En dat duwtje kan jouw persoonlijke Tzolkin zelfontdekkingsgids jou geven…

Ontdek hieronder wat je concreet uit deze Tzolkin zelfontdekkingsgids kan halen.

Ontdek de routekaart van je leven en

krijg meer grip op je leven & begrip voor anderen.

Dit zit allemaal in jouw Tzolkin zelfontdekkingsgids:

 • Kleine toelichting over de Tzolkin
 • Jouw persoonlijke Tzolkin profiel
 • Volledige analyse van jouw levensnavigatie volgens de Maya’s
 • Jouw talent in dit leven en wat je hiervoor te leren hebt
 • Jouw levenslessen
 • Welke ondersteunende energieën heb jij nodig om volledig in je kracht te staan
 • Enkele integratie-oefeningen.

Enkel waardevolle informatie die jou op een pad stuurt van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Laat de unieke wijsheden van de Maya’s je betoveren

De Dreamspellkalender of de TzolKin is een cyclische kalender van de Maya’s, om ons terug in contact te brengen met de natuurlijke tijd.

Het is een tool om inzicht te krijgen in je eigen potentieel. Je zou kunnen zeggen dat de Tzolkin de routekaart van je leven openbaart. De Tzolkin is bedoeld om je bewustzijn te laten groeien en je inzicht te geven in wie je bent en wat je hier komt doen

Klaar om aan jouw persoonlijke groei te beginnen?

Prijs 99€

Na het lezen van jouw Tzolkin zelfontdekkingsgids...

Heb jij heel wat zelfinzicht verkregen en zit jij volop in je reis van persoonlijke groei.

Heb jij meer begrip voor jezelf, maar ook voor anderen.

Weet jij wat je kwaliteiten & je valkuilen zijn. Zo kan je deze dus ook makkelijk herkennen.

Weet jij welke dagen je beter niets kan doen.

Welke energieën jou helpen bij elke situatie.

Klaar om aan jouw persoonlijke groei te beginnen?

Prijs 99€

Deze gids is heel waardevol om jezelf beter te leren kennen en te begrijpen. Je komt te weten waarin je op dit moment in groeien kan. Je voelt doorheen de gids de oprechtheid en liefde van Wendy. De opdrachten die doorheen het boek verweven zijn maken het licht en bevattelijk. Hoe meer je hem leest, hoe leuker het wordt!
Hilke
Een andere manier om dingen te bekijken; moeilijkheden te benaderen; over jezelf te kunnen reflecteren. Alles wat gezegd werd resoneerde… Het helpt om taal te geven aan je worstelingen. Verhelderend!
Elke

Over mij

Life is like a mirror. Smile at it and it will smile back at you.

Ik ben Wendy en de Tzolkin houdt me praktisch elke dag bezig.

Toen ik mijn geboorteprofiel ontdekte was dit werkelijk een openbaring voor mij. Dit maakte zoveel duidelijk voor mij en bracht me heel wat begrip op voor mezelf, waar ik eerst heel wat weerstand had op bepaalde aspecten van mezelf. De Tzolkin liet me zien dat dit hetgeen was
dat ik te leren heb in dit leven. Dit heeft natuurlijk even geduurd, maar er zat alleszins niet meer zoveel weerstand op 😊

Daarnaast gebruik ik de dagenergie om mij te ondersteunen in mijn dagelijkse bezigheden. Leven met de Tzolkin is een parcours geweest, maar heeft me o zo veel bijgebracht. Zelfs onze trouwdatum koos ik op basis van de Tzolkin.

De Tzolkin bracht zoveel op mijn pad dat ik met heel veel liefde deze wijsheid deel met jou, zodat ook jij helemaal terug je pad op kan en weer bewuster kan gaan leven.