Je reis van persoonlijke groei kan starten

Bedankt voor je bestelling!

Hartelijk dank voor de aankoop van jouw unieke Tzolkin Zelfontdekkingsgids ! Ik ben ontzettend blij dat je voor mij hebt gekozen om je te begeleiden op deze bijzondere reis van zelfontdekking.

Ik heb met liefde en toewijding aan deze gids gewerkt, in de hoop dat het je zal inspireren en begeleiden tijdens je zoektocht naar zelfbewustzijn. Ik hoop dat de inzichten en wijsheden die je in dit boek vindt, je zullen helpen om je ware potentieel te ontsluiten en je persoonlijke pad te versterken.

Hou je mailbox de komende dagen goed in de gaten. Jouw Tzolkin gids verstuur ik (in PDF formaat) doorgaans binnen een termijn van 7 werkdagen na bestelling. Duurt het iets langer dan voorzien dan laat ik je iets weten per e-mail.

Heb je ook gekozen om jouw zelfontdekkingsgids per post te ontvangen, dan probeer ik dezelfde termijn aan te houden. Je krijgt jouw gids zowel afgedrukt per post als digitaal in jouw mailbox.

Als je vragen hebt, sta ik altijd klaar om je te helpen (wendy@jouwmojo.be). Ik hecht enorm veel waarde aan jouw tevredenheid en mijn doel is om jou de meest optimale ervaring te bieden.

Ik wens je een reis vol ontdekkingen en verrijkende momenten.

Liefs,
Wendy