Gratis download

Tzolkin planner

De Tzolkin planner voor 2024 is een handig hulpmiddel om bewuster om te gaan met de verschillende energieën die elke dag met zich mee brengt. Om heel bewust te gaan kiezen. Welke activiteit is nu goed voor welke energie? 

Deze planner zal je assisteren bij het doelbewust plannen van je activiteiten en je kennis vergroten om beter te navigeren op de golven van het leven.

Dit mag je verwachten:

  • Per maand een overzicht van de dagenergieën
  • Meer uitleg over de Tzolkin en de  13 tonen
  • Activiteiten afgestemd op elk zonneteken

Laat je naam en e-mail achter en ontvang deze gratis planner om jouw dagen te verrijken met bewustzijn en gerichte energie!

Laat de unieke wijsheden van de Maya’s je betoveren

De Dreamspellkalender of de TzolKin is een cyclische kalender van de Maya’s, om ons terug in contact te brengen met de natuurlijke tijd.

Het is een tool om inzicht te krijgen in je eigen potentieel. Je zou kunnen zeggen dat de Tzolkin de routekaart van je leven openbaart. De Tzolkin is bedoeld om je bewustzijn te laten groeien en je inzicht te geven in wie je bent en wat je hier komt doen.

De Tzolkin is iets voor jou als je graag...

  • diepgaand zelfinzicht en bewustwording wilt creëren
  • je eigen unieke reis wilt leren omarmen
  • meer zelfvertrouwen en empowerment wilt ervaren
  • wilt leven in lijn met je doelen en waarden
  • wilt groeien in je spiritualiteit & verbondenheid
Deze gids is heel waardevol om jezelf beter te leren kennen en te begrijpen. Je komt te weten waarin je op dit moment in groeien kan. Je voelt doorheen de gids de oprechtheid en liefde van Wendy. De opdrachten die doorheen het boek verweven zijn maken het licht en bevattelijk. Hoe meer je hem leest, hoe leuker het wordt!– Hilke DG Over de Tzolkin Zelfontdekkingsgids
Superinteressante lezing door een topmadam! De maya-astrologie was helemaal nieuw voor mij, maar de lezing heeft me van begin tot einde geboeid. Een andere manier om dingen te bekijken; moeilijkheden te benaderen; over jezelf te kunnen reflecteren. Alles wat gezegd werd resoneerde… Het helpt om taal te geven aan je worstelingen. Verhelderend! Dank u Wendy– Elke VG Over een Tzolkin reading
Wauw wauw wauw. Wat een prachtig boek vol zelfinzicht en interessante invalshoeken om jezelf beter te leren kennen, begrijpen en accepteren. Alsof je het plots allemaal helder ziet na deze zelfontdekkingsgids. Dankzij Wendy ken ik nu mijn kwaliteiten en valkuilen, weet ik of ik al in mijn kracht sta en waar ik nog aan te werken heb. Zo dankbaar voor deze kostbare bundel om me de weg te tonen en me te ondersteuning in mijn reis van zelfontdekking en ontwikkeling. Merci Wendy!– Maike VH Over de Tzolkin Zelfontdekkingsgids